+45 26 84 21 20

    • Dansk
    • English
    • Swedish

Når du ønsker dig en fugleklat ...

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen. – Michael Jordan

Sidste uge spiste jeg middag med gode venner i haven. Efter en fantastisk Pasta Pesto (som ikke var tilberedt af mig) lænede jeg mig tilbage, kiggede op i den smukke blå himmel med stor velbehag og nysgerrig efter hvad der mon er i vente derude?.

Højt oppe på himlen fløj en måde lige hen over hovedet på mig og jeg brød ud: “Se den måge deroppe, jeg ville ønske at den efterlod et visitkort lige mellem øjnene på mig. Jeg kunne godt bruge lidt held og lykke”.
Mågen fløj videre og en i selskabet mumlede noget om at jeg var tosset …?

 

5 minutter senere landede der et insekt i mit hår. Det troede jeg i hvertfald ….. for det viste sig at være en FUGLEKLAT I MIT HÅR!

Det er hvad jeg kalder, at få et ønske opfyldt.

Bliv ved med at tro på det!

Drøm alt det du kan! Visualisér dine drømme og tro på det – og dig selv!

 

Hvis du virkelig vil have noget, skal du tro på det og arbejde for det. Hav tålmodighed og forståelse for at hvis du bliver ved med at gå efter målet, vil andre før eller siden se dig, høre dig og samarbejde med dig på den ene eller den anden måde.

Det gælder også for dine kunder, hvis du har jaget en kunde i alt for længe (set fra dit perspektiv) så giv ikke op, bliv ved fordi din kundes perspektiv er helt anderledes end dit.

 

Lad mig give dig et eksempel:
Jeg har jaget en særligt lead siden 2014. 4-6 gange pr. år har jeg sendt ham en email og/eller checket ham ud på LinkedIn (bare så ham lige ser mig). Jeg kunne have givet op for længst, men jeg er overbevist om at mit produkt vil være til gavn for ham før eller siden.

Min tro og ihærdighed gav pote til sidst, for jeg har netop modtaget en mail fra mit lead hvor han beder om min assistance på to mindre projekter.👍

 

Indtil du får et tydeligt nej – er det et JA eller MÅSKE.

Ønsk det – og du skal få det!

For mig er denne uge allerede startet meget bedre end jeg kunne have håbet;

Jeg har mødt en masse vidunderlige mennesker
Jeg er blevet introduceret til nogle spændende muligheder
Jeg er super motiveret og føler mig inspireret til at udforske alle de spændende ting der venter mig.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *