+45 26 84 21 20

Aktuelle Kurser

Vores teknikker og metoder tager udgangspunkt i principperne fra NLP. Antallet af deltagere i vores kurser er max. 15 personer for at sikre mere fokus på den enkelte. 

Vi er engagerer os i din udvikling og du får mere end et kursus på en bestemt dato. Du får også muligheden for at have kontakt med os i månederne efter kurset. På denne måde kan vi sammen kan sikre at du bruger teknikker og modeller i din hverdag på bedst mulige måde.

Vi hjælper dig med at omsætte teori til praksis

Læs mere om vores Aktuelle Kurser nedenfor følgende emner: Kursus i kommunikation & Kursus i ledelse samt konflikthåndtering og præsentationsteknik.

konflikt

NYHED ONLINE KURSUS: Konflikthåndtering på 4 timer

Befinder du dig ofte i konflikter eller har du svært ved at håndtere konflikter? Føler du dig ind i mellem misforstået eller misforstår du budskaberne? Havner du ind i mellem i diskussioner som ikke leder hen til det du ønsker?
Med få teknikker vil du lære at tøjle dine følelser og derigennem hjælpe andre i jeres fælles kommunikation. Når du kan håndterer MISFORSTÅELSER, kan du håndtere KONFLIKTER

konflikt

Kursus i Kommunikation

På dette kursus i kommunikation får du en klar forståelse for forskellige person profiler og hvordan du skal interagere for at få det bedste resultat. Du vil også få en større indsigt i hvorfor andre handler og siger som de gør. Din interesse og nysgerrighed for andre mennesker øges, samarbejdet styrkes, og din evne til at kommunikere vil nå nye højder.

DETTE KOMMUNIKATIONSKURSUS VIL LØSE 60% AF MISFORSTÅELSERNE

Kursus i Konflikthåndering

Din interesse for at lytte eller din interesse for at fremføre dine synspunkter, kan være meget afgørende for hvordan du håndterer konflikter. På kurset får du et godt indblik i hvad en konflikt egentlig er, hvad det betyder for dig og dine omgivelser. De teknikker, vi bruger, giver dig nye vinkler på emnet. Du får en god teoretisk baggrund i forskellige teknikker.

VED AT REDUCERE MISFORSTÅELSER, REDUCERES RISIKOEN FOR KONFLIKT!

kursus i ledelse

Kursus i Ledelse

Du får et solidt kendskab til, hvordan du leder mennesker i forskellige situationer, også hvordan du effektivt kan anvende forskellige niveauer i lederskab i konkrete situationer. Når du finder ind til medarbejdernes egen drivkraft, vil din lederstil blive mere naturlig og ægte.

NÅR DU KAN LEDE DIG SELV, KAN DU OGSÅ LEDE ANDRE!

Præsentér og tag ordet, så folk lytter!

Du får en klar forståelse for forskellige person profiler og hvordan du skal interagere for at få det bedste resultat. Du vil også få en større indsigt i hvorfor andre handler og siger som de gør. Din interesse og nysgerrighed for andre mennesker øges, samarbejdet styrkes, og din evne til at kommunikere vil nå nye højder.

DET ER IKKE HVAD DU SIGER, SOM ER VIGTIGT. DET ER HVAD FOLK HUSKER!

* Aktuelle datoer forventes offentliggjort i slutningen af marts