+45 26 84 21 20

    • Dansk
    • English
    • Swedish

Få succes med din Kommunikation

På dette kursus i kommunikation får du en klar forståelse for forskellige person profiler og hvordan du skal interagere for at få det bedste resultat. Du vil også få en større indsigt i hvorfor andre handler og siger som de gør. Din interesse og nysgerrighed for andre mennesker øges, samarbejdet styrkes, og din evne til at kommunikere vil nå nye højder.

DETTE KOMMUNIKATIONSKURSUS VIL LØSE 60% AF MISFORSTÅELSERNE

Konflikthåndering; Undgå misforståelser

Din interesse for at lytte eller din interesse for at fremføre dine synspunkter, kan være meget afgørende for hvordan du håndterer konflikter. På kurset får du et godt indblik i hvad en konflikt egentlig er, hvad det betyder for dig og dine omgivelser. De teknikker, vi bruger, giver dig nye vinkler på emnet. Du får en god teoretisk baggrund i forskellige teknikker.

VED AT REDUCERE MISFORSTÅELSER, REDUCERES RISIKOEN FOR KONFLIKT!

Præsentation der bliver husket!

Du får en klar forståelse for forskellige person profiler og hvordan du skal interagere for at få det bedste resultat. Du vil også få en større indsigt i hvorfor andre handler og siger som de gør. Din interesse og nysgerrighed for andre mennesker øges, samarbejdet styrkes, og din evne til at kommunikere vil nå nye højder.

DET ER IKKE HVAD DU SIGER, SOM ER VIGTIGT. DET ER HVAD FOLK HUSKER!
* Aktuelle datoer forventes offentliggjort i slutningen af marts

Skyrk dit lederskab på flere niveauer

Du får et solidt kendskab til, hvordan du leder mennesker i forskellige situationer, også hvordan du effektivt kan anvende forskellige niveauer i lederskab i konkrete situationer. Når du finder ind til medarbejdernes egen drivkraft, vil din lederstil blive mere naturlig og ægte.

NÅR DU KAN LEDE DIG SELV, KAN DU OGSÅ LEDE ANDRE!

* Aktuelle datoer forventes offentligjort i løbet af marts

Besøg os

Strandgade 4A
DK-1401 København K

Kontakt

Alle dage 24/7

Book aftale

+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk