+45 26 84 21 20

Coaching online eller personlig

Få ny indsigt i eget potientiale

Coaching til private, online eller personlig, er den bedste mulighed i den aktuelle Corona situation. Vi mødes personligt eller online via Teams og hjælper dig her og nu med at få behandlet det der spænder ben for din udvikling, så du kan opfylde dine mål og dine drømme.

Coaching gør dig bevidst om det ubevidste og aktivere din kreative intelligens i dit ressourcelager. Det øger dine kompetencer og motivation, både professionelt og privat.

Måske har du alle svarene uden at vide det – i så fald coacher vi
Måske savner du svar på nogle af dine spørgsmål – i så fald sparrer vi

Opnå dine mål på kort og lang sigt

Sammen arbejder vi med din situation og hjælper dig med at opnå dine mål, både på kort og lang sigt. Vi ser på dit engagement, dine kompetencer og dit ejerskab på forskellige niveauer. Coaching giver dig gode muligheder for at stoppe op og vende tanker, ideer og situationer.

Målet for din personlige udvikling gennem samtaler og coaching er at vi arbejder sammen uden en detaljeret plan på forhånd, men skaber den i fælleskab undervejs.

Ring eller skriv til Linda Bech hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp ved bestilling.

NLP Coaching

Hos Arenaplus er vi specialiserede i coaching og mentoring. Vi er vant til at arbejde med både private og arbejdsrelaterede udfordringer.
Den erfaring, vi har, gør det lettere at sammen med dig identificere det du gerne vil ændre på og opnå. Vores coaching metode er baseret på NLP principperne.
Linda Bech Arenaplus coach

Linda Bech
+45 2684 2120
linda@arenaplus.dk

4 x Online Coaching kr. 4.800 inkl. 25% moms

4 x coaching til private. Vi mødes online via Teams eller Zoom hvor vi i fællesskab afstemmer forventninger, identificerer dine fokusområderne og arbejder med din situation så du kan opnå dine mål, både på kort og lang sigt.

Du får løbende support og sparring undervejs i forløbet, hvor vi sammen vurderer behovet for dette.

Købet er bindende og refunderes ikke. Betaling sker forud for første session, ellers aflyses sessionen uden refusion. Ved køb af klippekort skal forløbet afvikles senest 6 måneder efter købsdatoen hvor efter det betalte forløb bortfalder, med mindre andet er aftalt mellem klient og coach ved opstart.

Ved afbestilling mindre end 24 timer før en aftalt session, fratrækkes en session af forløbet, med mindre andet er aftalt mellem klient og coach ved opstart.

1 x Online Coaching kr. 1.400 inkl. 25% moms

1 x coaching til private. Vi mødes online via Teams eller Zoom hvor vi afstemmer forventninger, identificerer dine fokusområderne og arbejder med din situation så du kan opnå dine mål, både på kort og lang sigt.

Du får løbende support og sparring til hvordan du kan arbejde videre på egen hånd, såfremt du ikke ønsker et forløb.

Købet er bindende og refunderes ikke. Betaling sker forud for første session, ellers aflyses sessionen uden refusion.

Ved afbestilling mindre end 24 timer før en aftalt session, fratrækkes en session af forløbet, med mindre andet er aftalt mellem klient og coach ved opstart.

Coaching Privat - Udtalelser fra klienter

Camilla Kørvel, Supervisor Fundraising

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Linda i ca. 6 måneder og hvilken udvikling jeg har gennemgået. Linda har udfordret mig i et behageligt tempo. Hun har sat opmærksomme spor i min underbevidsthed, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg har opbygget så meget selvtillid og er blevet bevist om, hvad det er lige netop JEG GØR, som gør en forskel. For 6 måneder siden undgik jeg alt opmærksomhed og havde det bedst hvis jeg var usynlig. Mine udfordringer omkring angst og min generthed, har selv den bedste psykolog ikke kunne bryde igennem. Jeg var ikke nået hertil hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for Linda’s evne til opbygge tillid og hjælpe mig ud af min skal. Jeg har udviklet mig så meget, at jeg nu har takket ja til en leder stilling som jeg føler mig tilpas i og tager som en spændene udfordring.

Julie Madsen, Studerende

Jeg har før været igennem psykologforløb og jeg lærte at reflektere meget over nogle forskellige emner og relationer. Men flere gange manglede jeg mere ”guidance”. Altså nogle nye forslag til, hvordan man kan tænke, agere, kommunikere, mærke efter og hvordan man kan udvikle sig selv i den positive retning.
Fra den første samtale mærkede jeg en rigtig stor ro i at kunne tale med ”en fremmed”, som man ved har styr på sit fag. Derudover var det dejligt at få luftet sine frustrationer og tanker til én, der kan se og ved, hvordan man kan ”se anderledes på tingene”. Det var også rigtig fint at Linda til sidst gennemgik for mig, hvad der ville give mening at tænke over i denne tid/og i den kommende tid. Det gav ro og struktur i mit hoved. Jeg trives allerbedst med struktur.

Mette Malling, Afdelingsleder IT

Jeg har i løbet af det sidste år haft coaching hos Linda. Det har været inspirerende, motiverende og givet mig et andet perspektiv på mig selv. Linda har en evne til at “se” en og ud fra sin rummelig tilgang, at guide en i gennem sessionen, så man i sidste ende sidder med alle svarerne selv. Linda har været enormt god til at få mig til at arbejde videre med de ting, vi har sat i gang, i mellem vi har set hinanden.
Det virker :). Jeg kan varmt anbefale Linda.