+45 26 84 21 20

Coaching til private

Coaching til private gør dig bevidst om det ubevidste

Det og aktivere din kreative intelligens i dit ressourcelager og øger dine kompetencer og motivation, både professionelt og privat.

Måske har du alle svarene uden at vide det – i så fald coacher vi
Måske savner du svar på nogle af dine spørgsmål – i så fald sparrer vi

Sammen arbejder vi med din situation og hjælper dig med at opnå dine mål, både på kort og lang sigt. Vi ser på dit engagement, dine kompetencer og dit ejerskab på forskellige niveauer.

Coaching til private giver dig gode muligheder for at stoppe op og vende tanker, ideer og situationer med en neutral coach.

Prøv Coaching Gratis

Coaching kan være en løsning, men at finde den rigtige coach kan tage tid og sinke din proces. Vi ser på din situation og tager sammen med dig stilling til om og i så fald hvordan vi skal arbejde fremadrettet.

Du får afklaret nogle af dine spørgsmål og så får du mærket efter om det er grundlag for at vi skal fortsætte.

 

Bemærk, at vi ind i mellem kører kampagner på klippekort

Tilmeld dig NYHEDSBREV for at holde dig opdateret på tilbud og kampagner

Coaching online el. personlig

Vi arbejder sammen med dig med at identificere dine udfordringer, så du kan nå dine mål både på kort og lang sigt. Det hele tilpasses din situation og dine ønsker.

I forbindelse med dit specifikke udviklingsprogram tilpasser vi naturligvis arbejdsgrundlaget til din udviklingsprocess. Forløbet skal være både behageligt, udviklende og resultatorienteret for dig. Alt foregår i dit tempo.

Coaching hjælper dig mod målet

Vi arbejder med din situation og hjælper dig til at identificere og opnå dine mål, både på kort og lang sigt. Det hele tilpasses din situation og dine udfordringer, både arbejdsmæssigt og privat. Alt foregår i dit tempo.

I forbindelse med dit specifikke udviklingsprogram tilpasser vi naturligvis arbejdsgrundlaget til din udviklingsprocess. Forløbet skal være både behageligt, udviklende og resultatorienteret for dig.

NLP Coaching

Hos Arenaplus er vi specialiserede i coaching og mentoring. Vi er vant til at arbejde med både private og arbejdsrelaterede udfordringer.

Den erfaring, vi har, gør det lettere at sammen med dig identificere det du gerne vil ændre på og opnå. Vores coaching metode er baseret på NLP principperne.

Linda Bech Arenaplus coach

eller kontakt Linda Bech
vedrørende bestilling og spørgsmål

+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk

Coaching Privat - Udtalelser fra klienter

Camilla Kørvel, Supervisor Fundraising

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Linda i ca. 6 måneder og hvilken udvikling jeg har gennemgået. Linda har udfordret mig i et behageligt tempo. Hun har sat opmærksomme spor i min underbevidsthed, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg har opbygget så meget selvtillid  og er blevet bevist om, hvad det er lige netop JEG GØR, som gør en forskel. For 6 måneder siden undgik jeg alt opmærksomhed og havde det bedst hvis jeg var usynlig. Mine udfordringer omkring angst og min generthed, har selv den bedste psykolog ikke kunne bryde igennem. Jeg var ikke nået hertil hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for Linda’s evne til opbygge tillid og hjælpe mig ud af min skal. Jeg har udviklet mig så meget, at jeg nu har takket ja til en leder stilling som jeg føler mig tilpas i og tager som en spændene udfordring.” 

Julie Madsen, Studerende

“Jeg har før været igennem psykologforløb, hvilket var rigtigt fint og jeg lærte at reflektere meget over nogle forskellige emner og relationer. Men flere gange manglede jeg lidt mere ”guidance”, hvis man kan sige det sådan. Altså nogle nye forslag til, hvordan man kan tænke, agere, kommunikere og mærke efter. Altså mere om, hvordan man kan udvikle sig selv i den positive retning. Og det ved jeg at man gør ”mere” i, inden for coaching, og derfor synes jeg bare at det lød super spændende at prøve dette, hos Linda.
Fra den første samtale mærkede jeg en rigtig stor ro i at kunne tale med ”en fremmed”, som man ved har styr på sit fag. Derudover var det dejligt at få luftet sine frustrationer og tanker til én, der kan se og ved, hvordan man kan ”se anderledes på tingene”. Og jeg synes at det var rigtig fint at Linda til sidst gennemgik for mig, hvad der ville give mening at tænke over i denne tid/og i den kommende tid. Det gav ro og struktur i mit hoved. Og jeg trives allerbedst med struktur.”

Mette Malling, Afdelingsleder IT

“Jeg har i løbet af det sidste år haft coaching hos Linda. Det har været inspirerende, motiverende og givet mig et andet perspektiv på mig selv. Linda har en evne til at “se” en og ud fra sin rummelig tilgang, at guide en i gennem sessionen, så man i sidste ende sidder med alle svarerne selv. Linda har været enormt god til at få mig til at arbejde videre med de ting, vi har sat i gang, i mellem vi har set hinanden. Det virker :). Jeg kan varmt anbefale Linda.”