+45 26 84 21 20

Coaching til virksomheder

Coaching til virksomheder giver nye perspektiver og bidrager med input til ledelse og team. Samtidigt kan det også være med til at skabe en skarpere og bedre strategi fremadrettet. Det vil også resultere i forbedring af teamets præstationer og understøtte ledelsesinitiativer.

Det er en god investering som giver et mere homogent team, hvor arbejde/fritid er i balance. Denne måde at arbejde på, bidrager også positivt til virksomhedens indtjening.

 

Vælg Coaching når:

– du indser at du har du behov for input til mulige forandringer, men også hvordan du skal gennemføre forandringer og hvilke mål og delmål der skal sættes op.

Coaching er også et vidundermiddel når du skal have identificeret og tydeliggjort roller og funktioner i en organisation.

I samarbejde med os vil du støde på interessante muligheder til udvikling, inspiration og vækst. Alle coachingprogrammer skræddersys til virksomhedens behov og tilpasses medarbejdernes arbejdsrelaterede situation. Derudover tager vi også medarbejderens eventuelle private udfordringer i betragtning, såfremt de ønsker at tage denne del med ind i udviklingen.

Coaching med NLP

Vi mener, at ledere og medarbejdere er de vigtigste ressourcer i enhver virksomhed uanset størrelse eller branche.

Når din virksomhed investerer i coaching til medarbejderne, beskytter du det dyrebareste aktiv i virksomheden.

I mere end 15 år har vi leveret en variation af læringsmetoder og teknikker, som ledere og medarbejdere kan forholde sig til i deres hverdag. Alle metoder og teknikker vi anvender er baseret på NLP principperne.

Læs mere om coaching til virksomheder under: Kunder & Cases

Linda Bech Arenaplus coach

eller kontakt Linda Bech
+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk

Coaching til virksomheder - udtalelser fra kunder og klienter

Thoms Monby, Division Manager MedTech

I min søgen efter ekstern inspiration og input fandt jeg ArenaPlus som en god mulighed for at bidrage med input til teamet på en ny og anderledes måde. Business Coachingen for teamet har fungeret rigtig godt, da den har dækket både professionelle og private områder. Dette har resulteret i en forbedring af teamets præstationer og understøttet mine ledelsesinitiativer. Gennem ArenaPlus har vi fået et mere homorganisk team, hvor “work/life balance” har været taget i betragtning og samtidig bidraget positivt til indtjeningen af vores forretning. ArenaPlus har været en vigtig byggesten.

Gisela Rapp, Sales Manager MedTech

Kurserne, som Arenaplus har planlagt og gennemført, har været forfriskende og også forskellige fra det, jeg er vant til. Arenaplus identificerer, udfordringer og stimulerer teamet til at finde løsninger. Kurser og coaching har forbedret vores samarbejde og vores præsentationer. Jeg ved nu, hvordan jeg virkelig kan fange og engagere mit publikum. Dette har gjort mig meget mere effektiv i min rolle og gjort det muligt for mig med tillid at præsentere for meget store grupper, den feedback, jeg har modtaget, har været strålende. De teknikker, der blev introduceret til mig, har hjulpet mig med at prioritere mine handlinger og også finde min rolle som teamleder.

Læs mere om Coaching til private