Slut med konflikter

Befinder du dig ofte i konflikter, eller har du svært ved at håndtere konflikter?
Føler du dig ind i mellem misforstået, eller misforstår du budskaberne?
Havner du ind i mellem i diskussioner, som ikke leder hen til det du ønsker?

Så har du nu chancen for at komme videre!

Med få teknikker vil du lære at tøjle dine følelser og derigennem hjælpe andre i jeres fælles kommunikation.
Når du kan håndtere MISFORSTÅELSER, kan du håndtere KONFLIKTER. Book din plads på Konflikthåndtering på 4 timer – Onlinekursus nu!

På dette onlinekursus flyver tiden afsted. Emnet er spændende og relevant, faconen er involverende og egentligt kunne jeg sagtens have brugt endnu mere tid på at få stillet min nysgerrighed

Kurset koster 900 + 25% moms. Se ledige tider herunder.

Se kursustider

Hvem holder kurset?

Konflikthåndtering på 4 timer – Onlinekursus

Linda Bech

Coach i personligudvikling og konflikthåndtering

Linda Bech er ekspert i den gode kundekontakt, opfølgningsstrategier og præsentationsteknik. Linda hjælper dig med at nærme dig et problem eller en situation fra alternative vinkler og finde smartere måder at arbejde på. Lindas ekspertise i kunderelationer kommer fra hendes professionelle karriere i krydstogt- og rejsebranchen og fra hendes erfaring som underviser og coach. Med fokus på de positive resultater anvender og underviser Linda i færdigheder og teknikker, som hjælper kunder og klienter frem til gode resultater.

Lindas mantra er: “Vi kan meget mere end vi tror og vi er meget bedre, end vi selv vil indse”

Nøglekompetencer

Coaching
Konflikthåndtering
Teamudvikling
Ledelsesudvikling
Præsentationsteknik
Konceptudvikling- & implementering
Salgs- & innovationsprocesser

 

Arenaplus som består af Linda Bech & Caj Nyman har til sammen 35 års erfaring indenfor konflikthåndtering, ledelsesudvikling, teamudvikling og coaching (både coaching til virksomhedercoaching til private) – og har kunder i hele Skandinavien, England og Belgien

Feedback viser, at Linda & Caj har evnen til at se verden fra deltagernes perspektiv baseret på deres virkelighed, hvilket opmuntrer dem til at træde ud af deres komfortzone og yde deres bedste.

Book din plads nu

Mandag 30.05.2022
Kl. 09:00–13:00

Book

Mandag 22.08.2022
Kl. 09:00–13:00

Book

Onsdag 05.10.2022
Kl. 12:00-16:00

Book

Hvad koster det?

Prisen kr. 600 + 25% moms. Bestilling er bindende og refunderes ikke.
Oplever du problemer ved bestilling, bedes du tage kontakt til Linda direkte.

Sted?

Kurset foregår online via ZOOM.

Vi anbefaler, at du anvender PC eller Mac. Kurset kan tilgås via iPad og telefon, dette er dog ikke optimalt for dig. Der vil være maksimalt 12 deltagere, således at der er god tid til den enkelte.

Udbytte

Du får konkrete værktøjer med hjem, der vil øge dit kendskab til både at løse konflikter, men også undgå at de opstår. Dette giver dig overskud til at fokusere på dit arbejde og nå dine mål uden forhindringer.

Konflikthåndtering på 4 timer – Onlinekursus er et effektivt online kursus, hvor du får indblik i, hvad en konflikt egentlig er og hvad det betyder for dig og dine omgivelser. Du får en god teoretisk baggrund i de teknikker, vi arbejder med og ny indsigt i emnet konflikthåndtering.

Indhold

Konflikthåndtering på 4 timer – Onlinekursus arbejder vi med Transaktionsanalysen (de 3 egoer) som er udviklet af Erik Berne – en model der spejler, hvordan du kommunikerer og hvilket resultat du kan opnå ved anvende det mest optimale ego i situationen.

3 verdener, en model som øger perspektivet og forståelsen for, hvilken virkelighed folk befinder sig i

Spørgemetodik med fokus på neutrale og ledende spørgsmål

Konflikthåndtering onlinekursus - udtalelser fra deltagere

"Jeg er meget glad for dette kursus og måden det blev kørt på. Det var super interessant og brugbart, ikke kun i arbejdsøjemed. Selv hjemme i privaten, med min mand er jeg (på utrolig kort tid) blevet bedre til at håndtere og undgå potentielle konflikter"

"Jeg har været på mange kurser gennem min karriere – fysiske kurser. Dette var det mest effektfulde for mig. Ved ikke om det er fordi formatet passer mig godt eller fordi I bare gjorde det fantastisk. Jeg vælger at sige det sidste. Jeg har jo ikke oplevet jer fysisk men det her klarer I til topkarakter. Jeg vil til enhver tid anbefale et online kursus hos jer. Tak!"

"I klarede dette onlinekursus utrolig flot, og jeg nåede aldrig af kede mig og lade tankerne gå på langfart. For mig er involveringen essentiel, og de tests vi får undervejs er både sjove og gode til at få fastslået, om vi har fat i stoffet."

"Engagerende og nærværende undervisning gennem skærmen med faglig tyngde og glimt i øjet"

Book din plads nu

Mandag 30.05.2022
Kl. 09:00-13:00

Book

Mandag 22.08.2022
Kl. 09:00-13:00

Book

Onsdag 05.10.2022
Kl. 12:00-13:00

Book


ArenaPlus – Strandgade 4A – 1401 København K – CVR: 28972008 – Privatlivspolitik