+45 26 84 21 20

Linda Bech & Caj Nyman

Linda Bech & Caj Nyman har som team mere end 35 års erfaring indenfor ledelsesudvikling, teamudvikling og coaching (både coaching til virksomheder & coaching til private).

Vi leverer resultater der inspirere og motivere ledere og teams til ikke blot at nå deres mål, men også overgå dem. Vi gør dette ved at identificere individuelle behov for udvikling og kombinere dette med virksomhedens behov for vækst.

Feedback viser, at Linda Bech & Caj Nyman har evnen til at se verden fra deltagernes perspektiv baseret på deres virkelighed, hvilket opmuntrer dem til at træde ud af deres komfortzone.

Tidslinje

2004

Virksomheds start

Linda Bech & Caj Nyman indgik partnerskab 2004. Vision var at dække et større marked indenfor kompetence udvikling i Danmark og Sverige.

2010

Deltager no. 5000

I 2010 bød vi velkommen til deltager nr. 5000 i forbindelse med et kompetenceudviklingsprojekt for Rigshospitalet

2014

Nyt Navn

Grundet stor interesse fra Medicinal industrien, gennemførte vi ny branding i 2014 og skiftede navn fra Mulighedernes Arena til Arenaplus

2020

Online univers

Nye tider åbner for nye muligheder. Covid-19 har givet os en åbning for også at tilbyde vores populære kurser online. Coaching online er også blevet meget populært.
Caj Nyman Arenaplus nlp coach

Caj Nyman
+46 705 566614
caj@arenaplus.dk

Caj Nyman

Caj Nyman’s særlige interesse er den menneskelige ressource der er tilgængelig i organisationen, og hvad den kan udrette. Caj Nyman har en baggrund som administrerende direktør og som konsulent indenfor oplevelsesindustrien. Som mentor og coach hjælper Caj Nyman dig med at opdage nye perspektiver på specifikke områder. Dette skaber et godt og stabilt fundament for fremtidig udvikling. Ved at skabe en god og afslappet atmosfære i trænings- og coachingsituationer maksimeres deltagernes motivation og engagement, hvilket ofte fører til hurtige resultater. Ud over universitetsuddannelsen i forretningsadministration er Caj Nyman også en certificeret NLP Practitioner.

Caj’s mantra er: “Det er ikke det du siger, som er vigtigt – det er hvad folk kan huske du har sagt”

Nøglekompetencer

Effekt Management Styring
Senior Leadership Development
Præsentationsteknik
Konflikthåndtering
Teamudvikling
Lederudvikling
Innovationsprocesser
NLP Coaching

Linda Bech Arenaplus coach

Linda Bech
+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk

Linda Bech

Linda Bech er ekspert i relationssalg- & service, opfølgningsstrategi og præsentationsteknik. Linda Bech hjælper dig med at nærme dig et problem eller en situation fra alternative vinkler og finde smartere måder at arbejde på.
Linda støtter dig og dit team i at opdage hvad der forhindrer en situation i at komme videre og stimulerer dig til ikke kun at se problemet, men også finde løsningen. Lindas ekspertise i relationssalg kommer fra hendes egen professionelle karriere i hotel- og rejsebranchen og fra hendes erfaring som underviser og coach. Med fokus på de positive resultater anvender og underviser Linda i færdigheder og teknikker som hjælper ledere, medarbejdere og klienter frem til gode resultater.

Linda’s mantra er: “Vi undervurderer ofte vores egne evner og frarøver os selv muligheden for at se vores fulde potentiale”

Nøglekompetencer

Coaching
Konflikthåndtering
Præsentationsteknik
Team- & Ledelsesudvikling
Ekstraordinær kundeservice
Salgs- & innovationsprocesser
Konceptudvikling- & implementering

Læs mere om vores større projekt under Kunder & Cases