+45 26 84 21 20

Prøv Coaching Gratis

Coaching - Ja eller Nej?

Gratis coaching er en god mulighed for dig, der overvejer at få hjælp til at behandlet noget af det der spænder ben for din udvikling. Det er også en god anledning til at finde frem til om du overhovedet har brug for coaching.

Måske indenfor følgende områder:

Studier
Jobbet
Chefen
Kollagerne
Vennerne
– egne begrænsninger?

Prøv coaching gratis online

I coaching er kontakten mellem klient og coach meget vigtigt. Derfor får du hos os en indledende samtale uden beregning. Her kan du afprøve metoden samt vurdere og mærke efter om det er noget for dig. Du kan på denne måde, uden pres eller forventninger, tage stilling til om det er noget du ønsker at fortsætte med.

Prøv Coaching Gratis online.

Forhindringer? Udfordringer? Drømme? Mål?

Hos ArenaPlus er vi specialiserede i coaching og sparring. I årenes løb har vi udviklet unikke kompetencer til at identificere forhindringer og udfordringer. Vi hjælper mennesker på alle niveauer videre med udfordringer, forhindringer og drømme.

Vi er vant til at arbejde med både private- og arbejdsrelaterede opgaver. Vores mange års erfaring, gør at vi hurtigt kan identificere dine ønsker og mål sammen med dig.

Vores coaching metode er baseret på NLP principperne.

Bestil kvit og frit en online coaching session. Så hjælper vi dig med at finde svarerne.

Efter Gratis Coaching

Efter din gratis coaching session skal du tage stilling til om du ønsker at fortsætte. Vi vil, som din coach give dig en tilbagemelding og derefter lade det være op til dig at tage yderligere kontakt.

Når du har taget stilling, finder vi i fællesskab frem til hvilke emne(r) du ønsker at fokusere på, hvad du gerne vil opnå samt hvor ofte vi skal mødes.

Skal? - Skal ikke?

Hvis du er i tvivl eller usikker på hvad du skal, er du meget velkommen til at kontakte os. Måske kan vi hjælpe dig med at finde svar.

Er du studerende?

I så fald skal du kontakte os, da vi har særlige priser til studerende som ønsker online coaching.

Vær opmærksom på at vi ofte kører kampagner og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret.

Priser coaching:

1 x Coaching pr. time kr. 1.400 inkl. 25% moms
4 x Coaching (klippekort) kr. 4.800 inkl. 25% moms

Vær opmærksom på at vi ofte kører kampagner og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret.

Linda Bech
+45 2684 2120
linda@arenaplus.dk

Udtalelser fra klienter

Julie Madsen, Studerende

Jeg har før været igennem psykologforløb, hvilket var rigtigt fint og jeg lærte at reflektere meget over nogle forskellige emner og relationer. Men flere gange manglede jeg lidt mere ”guidance”, hvis man kan sige det sådan. Altså nogle nye forslag til, hvordan man kan tænke, agere, kommunikere og mærke efter. Altså mere om, hvordan man kan udvikle sig selv i den positive retning. Og det ved jeg at man gør ”mere” i, inden for coaching, og derfor synes jeg bare at det lød super spændende at prøve dette, hos Linda.
Fra den første samtale mærkede jeg en rigtig stor ro i at kunne tale med ”en fremmed”, som man ved har styr på sit fag. Derudover var det dejligt at få luftet sine frustrationer og tanker til én, der kan se og ved, hvordan man kan ”se anderledes på tingene”. Og jeg synes at det var rigtig fint at Linda til sidst gennemgik for mig, hvad der ville give mening at tænke over i denne tid/og i den kommende tid. Det gav ro og struktur i mit hoved. Og jeg trives allerbedst med struktur.

Mette Malling, Afdelingsleder

Jeg har i løbet af det sidste år haft coaching hos Linda. Det har været inspirerende, motiverende og givet mig et andet perspektiv på mig selv. Linda har en evne til at “se” en og ud fra sin rummelig tilgang, at guide en i gennem sessionen, så man i sidste ende sidder med alle svarerne selv. Linda har været enormt god til at få mig til at arbejde videre med de ting, vi har sat i gang, i mellem vi har set hinanden. Det virker :). Jeg kan varmt anbefale Linda.

Camilla Kørvel, Fundraiser Supervisor

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Linda i ca. 6 måneder og hvilken udvikling jeg har gennemgået. Linda har udfordret mig i et behageligt tempo. Hun har sat opmærksomme spor i min underbevidsthed, både arbejdsmæssigt og privat. Da jeg startede i coaching forløb hos Linda ifht. at udvikle mig, i mit arbejde som fundraiser – og det må man sige er lykkedes. Jeg har opbygget så meget selvtillid og er blevet bevist om, hvad det er lige netop JEG GØR, som gør en forskel. Mine udfordringer omkring angst og min generthed, har selv den bedste psykolog ikke kunne bryde igennem. Jeg var ikke nået hertil hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for Linda’s evne til opbygge tillid og hjælpe mig ud af min skal. Jeg har udviklet mig så meget, at jeg nu har takket ja til en leder stilling som jeg føler mig tilpas i og tager som en spændene udfordring.