+45 26 84 21 20

Rådgivning & Facilitering

Du vælger emnet, vi leverer metoden!

Når du bliver opmærksom på et problem eller en udfordring er det nogle gange en fordel at søge ekstern Rådgivning & Facilitering.

Hvornår, hvor og hvordan kan det til tider være udfordrende når det kommer til “Cause & Effect”:
– 
hvad er årsagen
– hvad er effekten?

Den mest almindelige beslutning, som ledere træffer er at udsætte en beslutning. Nogle gange er det en god beslutning, men langt fra hver gang. 

Rådgivning & Facilitering hjælper dig med at drive dine vigtige møder fremad. På denne måde kan du selv deltage i brainstorming med et andet og måske også nyt perspektiv.

Rådgivning & Facilitering

Hvor og hvordan skal du starte når du vil ændre noget til det bedre i en virksomhed?

Når du står overfor et problemet og tænker over hvad du skal gøre, er det en god ide at se situationen fra flere vinkler.

Når det kommer til Rådgivning & Facilitering har vi de sidste 15 år arbejdet i dybden med ovenstående problematik sammen med vores kunder. Vi ser vigtigheden af ​​at gøre ting i den rigtige rækkefølge og se forbindelsen, dvs. “Cause & Effect”.

Ved hjælp af vores metoder og værktøjer får du hjælp til at finde de rigtige tiltag på det rigtige tidspunkt. Vi anvender bl.a. NLP principperne i vores programmer. Du får hjælp til at udarbejde en plan for den ønskede udvikling, fra problem til løsning.

Se eksempler på Rådgivning & Facilitering under: Kunder och Cases

Linda Bech Arenaplus coach

eller kontakt Linda Bech
+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk

Rådgivning i udviklingsprocesser

Rådgning og Facilitering process

Direktør Mette Fisker, Mødeindustrien

Mit Team har netop afholdt en workshop, hvor Linda fuldt ud levede op til mine forventninger. Hun gjorde det ved at afdække mit behov og udfordre mig som leder og sende spørgsmål til mine medarbejdere.
På selve dagen brugte hun sine faglige og menneskelige kompetencer, på en engagerende og respektfuld måde, med humor og energi.
Linda gør, det hun siger hun gør, vi er top motiveret og jeg ser frem til at fortælle hende om vores resultat.

General Manager Martin Drescher, Retail

Salget er steget med mere end 5% sammenlignet med samme periode sidste år, takket være ArenaPlus (Mulighedernes Arena). HMS Host Europe opererer inklusive Starbucks, Burger King, The Bar & Grab & Go i Københavns Lufthavn.ArenaPlus (Mulighedernes Arena) har gennemført et skræddersyet salgstræningsprogram for virksomhedens 130 ansatte i Københavns Lufthavn.Træningen startede i januar 2012 og har vist gode resultater. ArenaPlus (Mulighedernes Arena) har været vores virksomhedsetablerede leverandør i et par år nu, når det kommer til salgtræning og lederudvikling.