+45 26 84 21 20

    • Dansk
    • English
    • Swedish

Referencer

Om coaching & lederudvikling

2018-2020

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Linda i ca. 6 måneder og hvilken udvikling jeg har gennemgået. Linda har udfordret mig i et behageligt tempo. Hun har sat opmærksomme spor i min underbevidsthed, både arbejdsmæssigt og privat.
Jeg har opbygget så meget selvtillid og er blevet bevist om, hvad det er lige netop JEG GØR, som gør en forskel. For 6 måneder siden undgik jeg alt opmærksomhed og havde det bedst hvis jeg var usynlig.
Mine udfordringer omkring angst og min generthed, har selv den bedste psykolog ikke kunne bryde igennem. Jeg var ikke nået hertil hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for Linda’s evne til opbygge tillid og hjælpe mig ud af min skal. Jeg har udviklet mig så meget, at jeg nu har takket ja til en leder stilling som jeg føler mig tilpas i og tager som en spændene udfordring.

 

Reference camilla kørvel

Camilla Kørvel
Supervisor Fundraising

Om kommunikation & samarbejde

2017

Mit Team har netop afholdt en workshop, hvor Linda fuldt ud levede op til mine forventninger. Hun gjorde det ved at afdække mit behov og udfordre mig som leder og sende spørgsmål til mine medarbejdere.
På selve dagen brugte hun sine faglige og menneskelige kompetencer, på en engagerende og respektfuld måde, med humor og energi.
Linda gør, det hun siger hun gør, vi er top motiveret og jeg ser frem til at fortælle hende om vores resultat.

Reference Mette Fisker

Mette Fisker
Direktør, Mødeindustrien

Om Salgstræning & persontyper

2017

Har haft fornøjelse af at være på workshop hos Linda og ArenaPlus. Workshoppen omhandlede person profiler (kunder og konsulenter). Jeg har tidligere arbejdet med DISC, men måden som Linda arbejder med typer af mennesker på, er meget lige til og klart nemmere at overskue/forstå.
Linda brager igennem med budskabet på en sjov, anderledes og seriøs måde. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

reference Jacob steffensen

Jacob Steffensen
Salgschef, Direct Marketing

Om Kundekontakt og kommunikation

2016

I arbejdet med ArenaPlus har jeg lært meget om mig selv og hvordan kontakten med andre fungerer. Jeg har også lært vigtigheden af ​​at bruge forskellige tilgange, dette har udviklet min kommunikation til kunder, kolleger og ledelse. ArenaPlus har givet mig værktøjer til hvordan jeg bedre kan planlægge og strukturere mine kundemøder, en måde der har vist sig at være meget effektiv.

Reference Kjersti Andreassen

Kjersti Andreassen
Territory Manager, MedTech

Om præsentationsteknik og facilitering

2016

Jeg præsenterede sammen med Linda på Workshop og var ikke selv en del af målgruppen – alligevel blev jeg fanget i Lindas fremlæggelse. Autoritativ tilstedeværelse, men alligevel afvæbnende underholdende. Linda er meget god til at arbejde med deltagernes input, tilskynde til feedback og anvende den energi der skabes i rummet. Linda’s  budskab var oplysende og mindeværdig. Højt anbefalet

Reference Jacob Lyngsøe

Jacob Lyngsøe
Direktør, Cruise Hospitality

Om virksomhedstilpasset kursusprogram

2014-2018

I min søgen efter ekstern inspiration og input fandt jeg ArenaPlus som en god mulighed for at bidrage med input til teamet på en ny og anderledes måde. Business Coachingen for teamet har fungeret rigtig godt, da den har dækket både professionelle og private områder. Dette har resulteret i en forbedring af teamets præstationer og understøttet mine ledelsesinitiativer.
Gennem ArenaPlus har vi fået et mere homorganisk team, hvor “work/life balance” har været taget i betragtning og samtidig bidraget positivt til indtjeningen af vores forretning.
ArenaPlus har været en vigtig byggesten.

reference thomas Monby

Thomas Monby
Division Manager, MedTech

Om præsentationsteknik & lederudvikling

2013-2019

De træningssessioner som er blevet planlagt og gennemført af Arenaplus, har været forfriskende anderledes end dem, jeg har deltaget i tidligere.
Arenaplus formår at se hvad der forhindrer en situation i at blive udviklet og stimulerer os deltagere til at se problemet tydeligt og finde frem til en resultatorienteret løsning. Coaching og vejledning fra Linda har sikret, at mine præsentationer nu er uden sidestykke. Jeg ved nu, hvordan jeg virkelig kan fange og engagere mit publikum. Dette har gjort mig meget mere effektiv i min rolle og har givet mig selvtillid til at præsentere for et meget stort publikum og modtage fremragende feedback bagefter.
Linda har også hjulpet mig med at lede forskellige individer. De teknikker, der er blevet introduceret til mig, har hjulpet mig med at prioritere mine handlinger og styrket min rolle som leder af teamet.

reference Martin Townsend

Martin Townsend
Regional Manager, MedTech

Om virksomhedstilpasset kursusprogram

2013-2015

Arenaplus ’tilgang er forskellig fra alle andre uddannelsesfirmaer, jeg hidtil har arbejdet med. De investerer tid i at sætte sig ned og arbejde sammen med mig for at skræddersy et træningsprogram, der passer til mine forretningsbehov, snarere end at forsøge at tilpasse mine forretningsbehov til et foruddannet træningsprogram. Træningen, “personprofiler” er meget fokuseret og let at forstå direkte af holdet. Viden bruges til bedre at kommunikere med vores kunder og forstå deres ønsker. Kurserne har været meget fokuseret og givende, noget vi direkte kan overføre til vores kunder. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at arbejde med Arenaplus siden 2013, og jeg kan virkelig anbefale dem.

reference paul hodge

Paul Hodge
Division Manager, MedTech

Om virksomhedstilpasset kursusprogram

2010-2012

Salget er steget med mere end 5% sammenlignet med samme periode sidste år, takket være ArenaPlus (Mulighedernes Arena). HMS Host Europe opererer inklusive Starbucks, Burger King, The Bar & Grab & Go i Københavns Lufthavn.ArenaPlus (Mulighedernes Arena) har gennemført et skræddersyet salgstræningsprogram for virksomhedens 130 ansatte i Københavns Lufthavn. Træningen startede i januar 2012 og har vist gode resultater. ArenaPlus (Mulighedernes Arena) har været vores virksomhedsetablerede leverandør i et par år nu, når det kommer til salgtræning og lederudvikling.

Reference Martin Drescher

Martin Drescher
Direktør, Restaurant- & Cafe

Om samarbejde og kommunikation

2011

Alle forventninger var indfriet til fulde efter en fantastisk workshop med Linda i front.
Linda formåede på bedste vis at give os nogle rigtig gode værktøjer ,som gjorde det muligt for os at få sat vores professionelle profiler i perspektiv.
Vi blev mere opmærksomme på hinandens egentlige spidskompetencer og fik ligeledes en gensidig større forståelse for hinanden internt i vores team. Vi blev alle helt klart et stykke værktøj rigere denne aften, som med stor sikkerhed vil bidrage positivt til vores virksomhed.

reference karina Harboe larsen

Karina Harboe
Direktør, Detail

Læs mere om KUNDER & CASES