+45 26 84 21 20

    • Dansk
    • English
    • Swedish

Coaching & Personlig Udvikling

Coaching er et redskab der anvendes til at øge engagementet, kompetencerne og ejerskabet til opgaverne – både arbejdsmæssigt og privat.

Hos Arenaplus er vi specialiserede i coaching og sparring, både som personlig coach og for organisationer.
I årenes løb har vi udviklet unikke kompetencer til at identificere individet behov for udvikling og kæde dette sammen med virksomhedens  behov for vækst.

Coaching åbner op for ny læring

Coaching åbner for ny indlæring og bedre indsigt i eget potentiale. Det øger dit kompetencer og ejerskab – både arbejdsmæssigt og privat. I forbindelse med dit specifikke udviklingsprogram tilpasser vi naturligvis arbejdsgrundlaget til din udviklingsproces. Forløbet skal være både behageligt, udviklende og resultatorienteret for dig.

Du bliver bevidst, om det ubevidste og aktiverer den kreative intelligens i dit ressourcelageret.

Måske har du alle svarene uden at vide det
– i så fald coacher vi

Måske savner du svar på nogle af dine spørgsmål
– i så fald sparrer vi

Vi arbejder med din situation og hjælper dig til at identificere og opnå dine mål, både på kort og lang sigt. Det hele tilpasses din situation og dine udfordringer, både arbejdsmæssigt og privat.

Alt foregår i dit tempo.

Udtalelser fra klienter og kunder

Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Linda i ca. 6 måneder og hvilken udvikling jeg har gennemgået. Linda har udfordret mig i et behageligt tempo. Hun har sat opmærksomme spor i min underbevidsthed, både arbejdsmæssigt og privat. Da jeg startede i coaching forløb hos Linda ifht. at udvikle mig, i mit arbejde som fundraiser – og det må man sige er lykkedes. Jeg har opbygget så meget selvtillid (og der var noget at tage fat på) og er blevet bevist om, hvad det er lige netop JEG GØR, som gør en forskel. For 6 måneder siden undgik jeg alt opmærksomhed og havde det bedst hvis jeg var usynlig. Mine udfordringer omkring angst og min generthed, har selv den bedste psykolog ikke kunne bryde igennem. Jeg var ikke nået hertil hvor jeg er i dag, hvis det ikke var for Linda’s evne til opbygge tillid og hjælpe mig ud af min skal. Jeg har udviklet mig så meget, at jeg nu har takket ja til en leder stilling som jeg føler mig tilpas i og tager som en spændene udfordring.”
Camilla Kørvel Fundraising

“Jeg har i løbet af det sidste år haft coaching hos Linda. Det har været inspirerende, motiverende og givet mig et andet perspektiv på mig selv. Linda har en evne til at “se” en og ud fra sin rummelig tilgang, at guide en i gennem sessionen, så man i sidste ende sidder med alle svarerne selv. Linda har været enormt god til at få mig til at arbejde videre med de ting, vi har sat i gang, i mellem vi har set hinanden. Det virker :). Jeg kan varmt anbefale Linda”
Afdelingsleder Mette Malling, IT Industrien

“In my search for external inspiration and input, I found ArenaPlus as a good opportunity to contribute with team building in a new and different way. The business coaching for the team members has worked really well, as it has covered both professional and private areas. This has resulted in an improvement in team performance and supported my management initiatives. Through ArenaPlus we have gained a more homorganic team where work/life balance has been taking into consideration and at the same time contribute positively to the revenue for our business. ArenaPlus has been an important building-block”
– Business Unit Manager Thomas Monby, Medical Industry

Besøg os

Strandgade 4A
DK-1401 København

Kontakt os

24/7

Book møde

+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk