+45 26 84 21 20

    • Dansk
    • English
    • Swedish

Coaching & Sparring


Åbner for ny indlæring og indsigt i eget potentiale


Du bliver bevidst, om det ubevidste og aktiverer den kreative intelligens i dit ressourcelageret.
Det øger dit kompetencer og ejerskab – både arbejdsmæssigt og privat.

Måske har du alle svarene uden at vide det – i så fald coacher vi
Måske savner du svar på nogle af dine spørgsmål – i så fald sparrer vi

Sammen arbejder vi med din situation og hjælper dig med at identificere og opnå dine mål, både på kort og lang sigt. Det øger dit engagement, dine kompetencer og dit ejerskab på forskellige niveauer.

Coaching er et redskab der anvendes til at øge en persons engagement, kompetence og ejerskab til forskellige opgaver – være sig privat eller erhvervsmæssigt. Processen giver dig gode muligheder for at stoppe op og vende tanker, ideer og situationer med en neutrale Coach.

Eksempel på forløb

Status på det personlige plan og professionelt niveau?
Hvilke forskellige roller har du?
Hvordan trives du med dine roller?
Hvordan ser du på din fremtid?
Hvad er dine kerne kompetencer?
Hvilke kompetencer vil du gerne forbedre?
Analyse og investering

Dette er blot et udpluk af vores erfaringer. I forbindelse med dit specifikke udviklingsprogram tilpasser vi naturligvis arbejdsgrundlaget til din udviklingsprocess.

Metoderne tilpasses ligeledes både din arbejdssituation og din private situation.

Forløbet skal være både behageligt, udviklende og resultatorienteret for dig og alt foregår i dit tempo.

“Jeg har i løbet af det sidste år haft coaching hos Linda. Det har været inspirerende, motiverende og givet mig et andet perspektiv på mig selv. Linda har en evne til at “se” en og ud fra sin rummelig tilgang, at guide en i gennem sessionen, så man i sidste ende sidder med alle svarerne selv. Linda har været enormt god til at få mig til at arbejde videre med de ting, vi har sat i gang, i mellem vi har set hinanden. Det virker :). Jeg kan varmt anbefale Linda – Afdelingsleder Mette Malling, IT Industrien

“In my search for external inspiration and input, I found ArenaPlus as a good opportunity to contribute with team building in a new and different way. The business coaching for the team members has worked really well, as it has covered both professional and private areas. This has resulted in an improvement in team performance and supported my management initiatives. Through ArenaPlus we have gained a more homorganic team where work/life balance has been taking into consideration and at the same time contribute positively to the revenue for our business. ArenaPlus has been an important building-block” – Business Unit Manager Thomas Monby, Medical Industry

 

Besøg os

Strandgade 4A
DK-1401 København

Kontakt os

Alle dage 24/7

 

Book møde

+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk