+45 26 84 21 20

    • Dansk
    • English
    • Swedish

Facilitering

Ekstern facilitering giver konstruktive møder

Du vælger emnet, vi leverer metoden!

Det kan godt svare sig at bruge eksterne kræfter til at gennemføre et vigtigt møde eller en brain storming, da kreativitet således får frit spil hos alle deltagere og giver nye perspektiver.

Deltagere kan fokusere 100% på emnet og efterlade detaljer, formaliteter og engagement til os.

At få en neutral part til at løse de følsomme problemer medfører normalt, at problemet bliver afdramatiseret og dermed lettere at behandle og løse.

Vi forenkler dit møde og afdækker alle spørgsmål og svar gennem at udfordre deltagerne på en respektfuld måde. Det giver større engagement og motiverede mødedeltagere.

Vores kunder har opnået særdeles gode resultater med denne form for mødeledelse. Det er helt enkelt mere effektivt, sjovere og en god måde at undgå konfliktsituationer.

Feedback fra kunder

Mit Team har netop afholdt en workshop, hvor Linda fuldt ud levede op til mine forventninger. Hun gjorde det ved at afdække mit behov og udfordre mig som leder og sende spørgsmål til mine medarbejdere. På selve dagen brugte hun sine faglige og menneskelige kompetencer, på en engagerende og respektfuld måde, med humor og energi. Linda gør, det hun siger hun gør, vi er top motiveret og jeg ser frem til at fortælle hende om vores resultat.
Direktør Mette Fisker, Mødeindustrien

Alle forventninger var indfriet til fulde efter en fantastisk workshop med Linda i front.
Linda formåede på bedste vis at give os nogle rigtig gode værktøjer som gjorde det muligt for os at få sat vores professionelle profiler i perspektiv.
Vi blev mere opmærksomme på hinandens egentlige spidskompetencer og fik ligeledes en gensidig større forståelse for hinanden internt i vores team. Vi blev alle helt klart et stykke værktøj rigere denne aften, som med stor sikkerhed vil bidrage positivt til vores virksomhed.
– Direktør Karina Harboe Laursen, Detail

Besøg os

Strandgade 4A
DK-1401 København K

Kontakt

Alle dage 24/7

Book møde

+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk