+45 26 84 21 20

Virksomhedstilpassede Kurser

Fordelen ved at vælge virksomhedstilpassede kurser indenfor ledelse og samarbejde er, at 100% af indholdet vedrører dig og din virksomhed.

Metoder og indhold er tilpasset din virksomhed og dine medarbejdere. Det gør det lettere at imødekomme forventningerne og ikke mindst opnå gode resultater.

Når du investerer i virksomhedstilpassede kurser i ledelse og samarbejde, viser personalet ofte mere engagement.

Læs mere under KUNDER & CASES

Virksomhedstilpassede Kurser - Model på forløb

virksomhedstilpasset kurser proces forløb

Lederudvikling

Teamudvikling

Kommunikation- & Samarbejde

Konflikthåndtering

Salgstræning

Time Management

Præsentationsteknik

Kontakt os og lad os sammen finde frem til hvordan du bedst kan investere i dine medarbejdere, så de viser endnu mere engagement.

Linda Bech Arenaplus

eller kontakt Linda Bech
+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk

Eksempel på Virksomhedstilpassede kurser

Lederudvikling og Salgstræning, MedTech

2013 – 2020:   København, Stockholm, London, Birmingham, Bruxelles & Zurich

Vi arbejder direkte med chefer, ledelse og team for at avancere tilgangen til den aktuelle situation der ønskes styrket/forbedret.

Ved at øge forventningerne til teamet personlige præstationer og fokusere på, at en præsentation er en af de mest effektive og kraftfulde måder at påvirke kunder og salg på, understøtter vi holdene for at fremme deres præstationsevner. Resultatet er mere fokus på KVALITET og mindre på KVANTITET, som også frigiver mere tid til, at de enkelte medarbejdere kan arbejde målrettet på deres personlige udvikling.

Vi bruger aktuelle kunde cases der relaterer til deltagernes faktiske situation.

Arenaplus’ tilgang er forskellig fra alle andre uddannelsesfirmaer, jeg hidtil har arbejdet med. De investerer tid i at sætte sig ned og arbejde sammen med mig og skræddersy et træningsprogram, der passer til mine forretningsbehov, snarere end at forsøge at tilpasse mine forretningsbehov til et for-designet træningsprogram. Træningen, “personprofiler” er meget fokuseret og let forståelig for alle i teamet. Vi har fået et værktøj til at kommunikere bedre med vores kunder og forstå deres specifikke ønsker. Kurserne har været meget fokuseret og givende, noget vi direkte kan overføre til vores kunder. Jeg har haft fornøjelsen af ​​at arbejde med Arenaplus siden 2013, og jeg kan virkelig anbefale dem. – Division Manager Paul Hodge

Læs mere om Aktuelle Kurser