Abbott Coronary & Absorb
Abbott EndoVascular
Abbott Marketing UK & Brussels
Abbott Vascular Structural Heart
Amesto Danmark
Amesto Sverige
Arbetslivsresurs Uppsala
Argon Medical Devices
Best Western Hotel Hebron
ConferenceCare
Cooper Surgical
DMC Denmark
DMC Norway
Edwards LifeScience
Euler Hermes

First Hotels
Fonden Mødrehjælpen (NGO)
Gavnø Castle
Hindsgavl Castle
HMSHost Denmark
Julemærkenfonden (NGO)
Katsorsaavik Nuuk
Konkurrence- og forbrugerstyrelsen
Københavns Kommune
Københavns Kulturcenter
L’Oreal Professionel
Mentorforeningen Middelfart
Nordic Insurance Software
Næstved Turisme A/S
Q8 Denmark A/S

Rigshospitalet
Roskilde Tekniske Skole
Sclerose Foreningen (NGO)
Severin Kursuscenter
Sjeldani Boligadministration
Sportmaster
Statens Teaterskole
Strøm Store Hellerup
Top Danmark Forsikring
Trio Arkitekter A/S
Uppsala Kommun
Vejle Kommune
Velux
Vestas Wind System A/S
Århus Vand

Referencer

“I arbejdet med ArenaPlus har jeg lært meget om mig selv og hvordan kontakten med andre fungerer. Jeg har også lært vigtigheden af ​​at bruge forskellige tilgange, dette har udviklet min kommunikation til kunder, kolleger og ledelse. ArenaPlus har givet mig værktøjer til hvordan jeg bedre kan planlægge og strukturere mine kundemøder, en måde der har vist sig at være meget effektiv.”

Kjersti Andreassen

Territory Manager

“Har haft fornøjelse af at være på workshop hos Linda og ArenaPlus. Workshoppen omhandlede person profiler (kunder og konsulenter). Jeg har tidligere arbejdet med DISC, men måden som Linda arbejder med typer af mennesker på, er meget lige til og klart nemmere at overskue/forstå. Linda brager igennem med budskabet på en sjov, anderledes og seriøs måde. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.”

Jacob Steffensen

Salgschef

“Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Arenaplus i ca. 6 måneder. Jeg er blevet udfordret i et behageligt tempo, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg har opbygget så meget selvtillid og er blevet bevist om, hvad det er lige netop JEG GØR, som gør en forskel. Jeg har udviklet mig så meget på de 6 måneder, at jeg nu har takket ja til en leder stilling som jeg føler mig tilpas i og tager som en spændende udfordring.”

Camilla Kørvel

Supervisor

“I min søgen efter ekstern inspiration og input fandt jeg ArenaPlus som en god mulighed for at bidrage med input til teamet på en ny og anderledes måde. Business Coachingen for teamet har fungeret rigtig godt, da den har dækket både professionelle og private områder. Dette har resulteret i en forbedring af teamets præstationer og understøttet mine ledelsesinitiativer. Gennem ArenaPlus har vi fået et mere homorganisk team, hvor “work/life balance” har været taget i betragtning og samtidig bidraget positivt til indtjeningen af vores forretning. ArenaPlus har været en vigtig byggesten.”

Thomas Monby

Division Manager

“Salget er steget med mere end 5% sammenlignet med samme periode sidste år, takket være ArenaPlus (Mulighedernes Arena). HMS Host Europe opererer inklusive Starbucks, Burger King, The Bar & Grab & Go i Københavns Lufthavn.ArenaPlus (Mulighedernes Arena) har gennemført et skræddersyet salgstræningsprogram for virksomhedens 130 ansatte i Københavns Lufthavn.Træningen startede i januar 2012 og har vist gode resultater. ArenaPlus (Mulighedernes Arena) har været vores virksomhedsetablerede leverandør i et par år nu, når det kommer til salgtræning og lederudvikling.”

Martin Drescher

Managing Director

.

Mit Team har netop afholdt en workshop, hvor Linda fuldt ud levede op til mine forventninger. Hun gjorde det ved at afdække mit behov og udfordre mig som leder og sende spørgsmål til mine medarbejdere. På selve dagen brugte hun sine faglige og menneskelige kompetencer, på en engagerende og respektfuld måde, med humor og energi. Linda gør, det hun siger hun gør, vi er top motiveret og jeg ser frem til at fortælle hende om vores resultat.

Mette Fisker

Direktør