Vi motiverer og støtter ledere og medarbejdere i at udvikle deres kompetencer til nye højder.

Når du vælger os til at hjælpe i udviklingen af dig og dit team får du inspirerende og umiddelbare resultater.

Ved at identificere den enkeltes færdigheder og forene disse virksomhedens mål og vækststrategi, skaber det værdi for organisationens mål for vækst og succes – og på et personligt plan for den enkelte.

Feedbacken bekræfter, at vi mestrer kunsten at se verden fra deltagernes perspektiv, hvilket opmuntrer dem til at træde ud af deres komfortzone og få nye perspektiver.

Sammen har vi mere end 35 års erfaring indenfor ledelsesudvikling, teamudvikling og coaching. Så vi er godt rustet til at støtte dig og dit team med jeres udfordringer.

Book gratis samtale

Vores arbejdsmetode

Vi identificerer

For at forstå jeres virksomheds unikke behov og kultur, starter vi med en dybdegående analyse. Gennem nøje identifikation skaber vi kurser og coachingforløb, der passer til jeres specifikke udfordringer og målsætninger.

Vi gør det enkelt

Simplicitet er nøglen til effektiv udvikling og implementering. Vores kurser og coachingforløb er designet, så de er brugervenlige og nemme at integrere i hverdagen. Vi sikrer, at den tillærte viden nemt kan omsætte i praksis og blive relevant i jeres daglige arbejde.

Vi analyserer årsag og virkning

Vi bruger tid på forstå årsag og virkning i jeres specifikke kontekst. Ved at forbinde læring til konkrete handlinger og resultater, skaber vi en direkte indvirkning på virksomhedens udvikling og succes.

Vi lærer bedst når vi har det sjovt

Læringsoplevelsen skal være engagerende og inspirerende. Vi inkorporerer interaktivitet og sjove elementer, der ikke kun gør læringen effektiv, men også behagelig og mindeværdig.

Vi følger op

Vi er dedikerede til at støtte jer i jeres læringsrejse og virksomhedens udvikling. Vi følger op for at sikre, at de implementerede metoder og modeller fortsat skaber værdi og positive forandringer.

Linda Bech

Vi undervurderer ofte os selv og berøver os selv muligheden for at realisere vores fulde potentiale

Linda er en dedikeret coach med ekspertise indenfor præsentationsteknik, teamudvikling og konflikthåndtering.

Med fokus på dig og dit team, finder Linda innovative løsninger og bearbejder forhindringerne. Linda besidder også en unik evne til at udfordre dig til at se problemstillinger fra alternative vinkler, hvilket ofte giver et mere effektivt resultat.

Linda fokuserer på at opnå positive resultater og deler værdifulde færdigheder og teknikker, der hjælper ledere, medarbejdere og klienter med at nå deres mål.

Caj Nyman

Det er ikke det du siger, som er vigtigt – det vigtige er hvad folk husker du har sagt.

Caj Nyman er en passioneret ekspert med en dyb indsigt i lederudvikling og NLP coaching.

Som mentor og coach dedikerer han sig til at hjælpe dig med at opdage nye perspektiver og udvikle dig på specifikke områder. Dette skaber et solidt fundament for din fremtidige udvikling.

Caj tror på at skabe en positiv og afslappet atmosfære under kurser og i coaching situationer, hvilket forøger deltagernes motivation og engagement.

Et lille udpluk af vores kunder

Abbott Laboratories Ltd
Edwards LifeScience
Julemærkefonden
National Museet
Odense Kommune
Trio Arkiteter A/S
Ålands Handelkammare

Et udpluk af referencer

“I arbejdet med ArenaPlus har jeg lært meget om mig selv og hvordan kontakten med andre fungerer. Jeg har også lært vigtigheden af ​​at bruge forskellige tilgange, dette har udviklet min kommunikation til kunder, kolleger og ledelse. ArenaPlus har givet mig værktøjer til hvordan jeg bedre kan planlægge og strukturere mine kundemøder, en måde der har vist sig at være meget effektiv.”

Kjersti Andreassen

Territory Manager, MedTech

“Har haft fornøjelse af at være på workshop hos Linda og ArenaPlus. Workshoppen omhandlede person profiler (kunder og konsulenter). Jeg har tidligere arbejdet med DISC, men måden som Linda arbejder med typer af mennesker på, er meget lige til og klart nemmere at overskue/forstå. Linda brager igennem med budskabet på en sjov, anderledes og seriøs måde. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.”

Jacob Steffensen

Salgschef, Direct Marketing

“Jeg har haft fornøjelsen af at blive coachet af Arenaplus i ca. 6 måneder. Jeg er blevet udfordret i et behageligt tempo, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg har opbygget så meget selvtillid og er blevet bevist om, hvad det er lige netop JEG GØR, som gør en forskel. Jeg har udviklet mig så meget på de 6 måneder, at jeg nu har takket ja til en leder stilling som jeg føler mig tilpas i og tager som en spændende udfordring.”

Camilla Kørvel

Supervisor Fundraising

Må vi præsentere Axel

En vigtig del af vores team, der med sin unikke personlighed bidrager med masser af inspiration og god karma.

Axel er 7 år og en meget glad dværgschnauzer, med egen Instagram profil.