+45 26 84 21 20

    • Dansk
    • English
    • Swedish

I 15 år har ArenaPlus udviklet unikke kompetencer til at identificere både enkelte medarbejders behov for udvikling samtidig med virksomhedens behov for vækst.

Vi har et dokumenterede resultater, der viser hvordan vi sammen med klienterne inspirerer og motiverer til ikke blot at nå de ønskede mål, men også overgå dem. Succesen for vores forretning er bygget på at identificere den enkeltes behov for udvikling og kombinere disse færdigheder bedst mulig, så det samtidig matcher virksomhedens mål.

Vores kunder kommer fra mange forskellige brancher fra hele Europa og i de sidste 5 år har vi oplevet ekstra stor interesse fra Medicinal industrien.

Vi lærer bedst når vi har det sjovt, derfor er vores teknikker bygget op omkring at skabe et behageligt miljø for deltagerne. Vi gør dette ved at tage udgangspunkt i deres virkelighed – og derfra klarlægge og udvikle.

Kontakt os og lad os få en dialog om, hvordan du får mest muligt ud af et udviklingsprogram for dit team eller dig selv.

Vi er eksperter

Linda Bech

Linda Bech

Linda er ekspert i salg, service, follow up og hun elsker emnet præsentationsteknik. Med entusiastisme og god forståelse i kommunikation, ser Linda kontakten mellem mennesker og det resultat vi kan skabe i fællesskab i denne sammenhæng, som en afgørende faktor for det bedste resultat. Linda bruger sine faglige og menneskelige kompetencer, på en engagerende og respektfuld måde, med humor og energi. Hun udfordrer deltagerne til at tænke ud af boksen. Dette øger den nysgerrighed og engagement blandt deltagerne og gør dem se tingene fra forskellige perspektiver. Linda’s interesse for coaching, præsentationsteknik og relations salg kommer både fra hendes professionelle karriere og fra de sidste 15 år som underviser.

Caj Nyman

Caj Nyman

Cajs store interesse og fokus er den menneskelige ressource der er til rådighed i organisationen, dette gælder både ledere og medarbejdere. Caj har erfaring fra flere niveauer indenfor den offentlige og private sektor. Via dette, har han udviklet en evne til at skabe lønsomme processer. Som mentor og coach hjælper Caj dig med at opdage nye perspektiver på specifikke områder. Dette   giver dig et stabilt fundament for din udvikling. Ved at skabe en god og afslappet atmosfære i forbindelse med både træning og coaching, øger dette motivationen for deltagerne. Caj har bred erfaring indenfor turisme og destinationsudvikling, bl.a. som Adm. Direktør hos Öland Turist AB og som konsulent for Ålands Handelskammer. Udover universitetsstudier i Business Administration er Caj også uddannet i NLP. Et af Caj’s vigtigste budskaber i træning og coaching er: “Det er ikke hvad du siger, som er vigtigst – men hvad folk husker”.

Det siger vores kunder

Vores historie

2004

Virksomheds start

Linda og Caj indgik partnerskab 2004. Vision var at dække et større marked indenfor kompetence udvikling i Danmark og Sverige.

2006

EU projekt

Med støtte fra den Europæiske Social Fond fik vi til opgave at kompetence-udvikle 500 personer fra 80 virksomheder i 3 kommuner på Fyn. Projektet forløb over 2 år.

2010

Deltager no. 5000

I 2010 bød vi velkommen til deltager nr. 5000 i forbindelse med et kompetenceudviklingsprojekt for Rigshospitalet

2014

Nyt Navn

Grundet stor interesse fra Medicinal industrien, gennemførte vi ny branding i 2014 og skiftede navn fra Mulighedernes Arena til Arenaplus

Besøg os

Strandgade 4A
DK-1401 København K

Kontakt

Alle dage 24/7

Book aftale

+45 26 84 21 20
linda@arenaplus.dk