Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med kontakt til Arenaplus Aps har du muligvis sendt os nogle oplysninger bl.a.:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med kommunikationen på dine forespørgsler og bookinger, for at vi kan varetage korrekt ekspedition af vores aftale med dig. Når dit æriende med os er overstået, sletter vi disse oplysninger.

Samtykke

Hvis du, i forbindelse med nyhedsbreve eller tilbud, har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail”, behandler vi din e-mailadresse og oplysninger indtil det ikke længere er relevant eller du afmelder dig. Det betyder, at vi beholder dine oplysninger indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker modtage e-mails fra os.

Du har mulighed for, til hver en tid, at trække dit samtykke tilbage. Det gør du ved at bruge linket nederst i vores emails eller ved at kontakte os direkte på info@arenaplus.dk og oplyse, at du ønsker at blive slettet fra vores mailinglister.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en booking eller med dit samtykke i forbindelse med nyhedsbrev, behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til, og bliver slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du er altid velkommen til at kontakte os og få oplyst hvilke af dine personoplysninger vi opbevarer, ved at henvende dig til:

Arenaplus Aps
Maglebjergvej 6
2800 Kongens Lyngby
T: 26 84 21 20
E: info@arenaplus.dk
CVR nr. 28972008

Hvis du oplever fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger bliver slettet efter 5 år. Din emailadresse bliver ikke slettet hvis du har givet samtykke til at modtage nyhedsbrev.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du har indvendinger til vores behandling og opbevaring af dine personoplysninger, beder vi dig kontakt os. Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet, Borgergade 28 i København. T: 33 19 32 00 E: dt@datatilsynet.dk.